Dit is herenveste

Brandevoort is een succes. Het is de plek waar al veel mensen de woning van hun dromen hebben gevonden. Die kans is er nu weer. Vooral voor mensen die graag wonen met een stedelijke twist. Wij bouwen brandevoort ontwikkelt namelijk 51 stadswoningen in de Herenveste, onderdeel van het centraal gelegen De Veste in Brandevoort.

De woningen zijn zeer divers van uiterlijk en indeling. Er komen maar liefst 11 verschillende types, waaronder een notariswoning, bastionwoning en een herenhuis met torentje. Het gevolg is een mooi en prettig afwisselend gevelaanzicht en huizen die passen bij je woonwensen.

De verkoop van Herenveste is gestart.

Hierboven zie je een impressie van hoe de woningen er uit komen te zien. Hieronder kun je klikken op de woningen voor de belangrijkste kenmerken per woning. Klik voor meer informatie op één van de buttons hieronder. Download bijvoorbeeld de plattegronden, de verkoopprocedure of de prijslijst. Je kunt hier de situatietekening met gevels van Herenveste als geheel downloaden. Bij vragen helpen onze makelaars je graag verder op weg. Zij kunnen je ook aan de fysieke brochure en de situatietekening op posterformaat helpen. En kunnen ze je meer vertellen over de koperskeuzes, keukens en het sanitair. De bijbehorende documentatie ontvang je als je een optie hebt op een woning.

Op onderstaande kaart kunt u zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Op het moment dat een woning onder optie staat wil dit zeggen dat een optant het eerste recht tot koop heeft van deze woning gedurende een bepaalde optieperiode. Mocht hiervan geen gebruik worden gemaakt zal de betreffende woning weer beschikbaar komen voor een nieuwe optant / koper. Dus mocht u interesse hebben is het altijd raadzaam om dit kenbaar te maken bij een van onze makelaars.