Dit is herenveste

Brandevoort is een succes. Het is de plek waar al veel mensen de woning van hun dromen hebben gevonden. Die kans is er nu weer. Vooral voor mensen die graag wonen met een stedelijke twist. Wij bouwen brandevoort ontwikkelt namelijk 51 stadswoningen in de Herenveste, onderdeel van het centraal gelegen De Veste in Brandevoort.

De woningen zijn zeer divers van uiterlijk en indeling. Er komen maar liefst 11 verschillende types, waaronder een notariswoning, een bastionwoning en een herenhuis met torentje. Het gevolg is een mooi en prettig afwisselend gevelaanzicht en huizen die passen bij je woonwensen. Met bovendien alle voorzieningen zoals scholen en winkels in de buurt.

Al 90% verkocht! Bekijk hieronder welke woningen nog beschikbaar zijn.

Hierboven zie je een impressie van hoe de woningen er uit komen te zien. Hieronder kun je klikken op de woningen voor de belangrijkste kenmerken per woning. Of download hieronder bijvoorbeeld de plattegronden of de prijslijst. Je kunt ook de situatietekening met gevels van Herenveste als geheel downloaden. Bij vragen helpen onze makelaars je graag verder op weg. Zij kunnen je ook aan de fysieke brochure en de situatietekening op posterformaat helpen. En kunnen ze je meer vertellen over de koperskeuzes, keukens en het sanitair. De bijbehorende documentatie ontvang je als je een optie hebt op een woning.

Op onderstaande kaart kunt je zien welke woningen nog beschikbaar zijn. Op het moment dat een woning onder optie staat wil dit zeggen dat een optant gedurende een bepaalde periode het eerste recht tot koop van deze woning heeft. Mocht hiervan geen gebruik worden gemaakt, dan zal de betreffende woning weer beschikbaar worden. Het is dan ook altijd raadzaam om interesse kenbaar te maken bij een van onze makelaars.