Dit is de veste

De Veste is de huiskamer van Brandevoort. Het kloppend hart waar het stedelijk wonen is. Winkels en scholen bij de hand. Ook in De Veste veel verschillende type woningen, omringd door een ecozone waar de natuurliefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

Openbaar vervoer
De Veste en De Marke worden gescheiden door een spoorlijn. Vanaf NS-station Helmond Brandevoort ben je binnen 6 minuten in Helmond Centrum of, de andere kant op, in 7 minuten in Hartje Eindhoven.

Adriaans Bouwgroep realiseerde sinds 1999 al 467 woningen in De Veste. Hurks Vastgoedontwikkeling voegde daar in 2007 nog 114 woningen aan toe.
Als ontwikkelingscombinatie Wij bouwen brandevoort werden er in fase 2 tot nu toe nog eens 23 koop- en 26 huurwoningen in deelgebied Veste Verde gebouwd. Op dit moment worden weer plannen voor de toekomst gesmeed.

Dit is veste verde

Veste Verde betekent de groene vesting. De woningen zijn gebouwd rondom een afsluitbaar binnenterrein waar alle, voornamelijk diepe tuinen aan grenzen. Iedere gevel heeft een eigen uitstraling, terwijl de samenhang in het straatbeeld behouden blijft.

In dit deelplan realiseerde Wij bouwen brandevoort in 2015-2016 23 koop- en 26 huurwoningen. Allen verschillende types.
Zo vind je hier een notariswoning, 2 poortwoningen en vestewoningen in diverse soorten en maten.