WIJ BOUWEN INSTAPKLAAR

De mogelijkheden voor het opleverniveau van nieuwbouwwoningen zijn legio. Wij bouwen brandevoort heeft meegedacht om je zoveel mogelijk vooruit te helpen. Zo zijn er meerdere varianten: casco, een luxe basisversie en het complete instapklare pakket. Of zelfs een combinatie van deze!

Je gaat met de kopersbegeleider van Wij bouwen brandevoort aan tafel om jouw persoonlijke variant samen te stellen. Zo bepaal je exact hoe je woning eruit komt te zien en, mooi mee genomen, welk kostenplaatje daar aan hangt.

Casco
Natuurlijk kun je kiezen voor een casco oplevering. Voor de doe-het-zelvers is zo’n woning een heerlijke uitdaging. Je kunt met ons overleggen op welke manier je de woning opgeleverd wilt hebben.

Luxe basisversie
De woning wordt opgeleverd met een keuken, sanitair en tegelwerk van een luxe en hoog afwerkingsniveau. Ook dat is volledig naar wens in te vullen.

Instapklare woningen
Voor wie weinig tijd heeft en/of volledig ontzorgd wil worden is de instapklare woning de juiste optie. Je hebt de keuze uit vloer- en wandafwerking voor beneden en boven. In de tuin wordt een terras met een looppad aangelegd en ook wordt er een erfafscheiding geplaatst. Een complete keuken, het sanitair en het tegelwerk hiervan hoort er natuurlijk ook bij.

Zo’n pakketprijs is erg aantrekkelijk. Met weinig meer kun je zó je woning betrekken. Alle wensen zijn bespreekbaar. Wij maken jouw huis op maat, naar jouw zin. “Hierin onderscheidt Wij bouwen brandevoortzich van andere bouwbedrijven, want deze werkwijze is voor nieuwbouwprojecten uniek.”

Instapklaar wonen betekent je eigen keuze in:
• Wandafwerking
• Vloerafwerking
• Keuken
• Sanitair & tegelwerk
• Erfafscheiding
• Terrasverharding
Kortom: alles is bespreekbaar!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

LUXE BASIS

De standaard is voor alle woningen buitengewoon compleet. Dat uit zich in een woonkamer die voorzien is van vloerverwarming.

Het luxe sanitair is van Villeroy & Boch: een toonaangevende naam op het gebied van sanitair en badkamers. Zo ben je gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige, duurzame materialen.

DE BADKAMER

Er is gekozen voor een luxe en hoogwaardige afwerking in de badkamer en toiletruimte(s) met sanitair van Villeroy & Boch. Het kwaliteitsniveau wordt in alle details doorgevoerd. Zo wordt ieder toilet standaard uitgevoerd als een hangend closet met een softclose toiletzitting. Er worden kranen toegepast van Grohe, de keuze voor de moderne badkamer.
De doucheruimte wordt uitgevoerd met een vloergoot, betegelde douchehoek en thermostaatkranen.

DE KEUKEN

Er is maximale vrijheid om de keuken geheel naar eigen wens in te richten. In de koopsom is een moderne standaard keuken opgenomen inclusief alle gangbare aansluitingen. Laat je, naast de complete standaard keuken, inspireren door de separate keukenfolder.

Wil je de opstelling en keuze van de keuken inclusief het leidingwerk toch graag aanpassen, dan kan dat uiteraard.

Voor het tegelwerk is gekozen voor topkwaliteit afwerking met keuze in moderne koele en warme kleurtinten: helemaal van nu.

Persoonlijke woonwensen centraal
Je hebt natuurlijk volop keuzemogelijkheid om de indeling en afwerking helemaal naar eigen wens aan te passen. Het is ook mogelijk om het volledige sanitair en tegelwerk te laten vervallen. Ook hier staan je persoonlijke woonwensen centraal.