dit is wij bouwen brandevoort

Het klinkt nogal stevig: Wij bouwen brandevoort. Maar het is ook niet niks wat we in Brandevoort hebben gebouwd en nog gaan bouwen. Er staan straks om en nabij de 2000 huizen in Brandevoort die door ons gebouwd zullen zijn. Wij bouwen brandevoort is in beginsel het resultaat van een hechte en succesvolle samenwerking tussen twee bouwbedrijven: Adriaans Bouwgroep en Hurks. Niet toevallig zijn beide bedrijven ook familiebedrijven. Gericht op stabiliteit. Op veiligheid en duurzaamheid. Op eerlijk en betrouwbaar. Kortom gericht op een mooie toekomst voor gezin en familie. Net als de kopers. En net als Brandevoort. Vanaf eind 2018 heeft Ten Brinke Zuid de bouwwerkzaamheden overgenomen van Adriaans, met een nieuwe vestiging in Helmond. 

Wij bouwen brandevoort is overigens meer dan de combinatie van bouwers. In ons team zitten ook architecten, stedenbouwkundigen, makelaars, groenspecialisten én kopers. De huidige en toekomstige bewoners van Brandevoort. Want wij bouwen huizen en scholen, winkels en wegen. Maar een koper bouwt in Brandevoort aan een toekomst. En daarbij mag van ons het uiterste worden verwacht. Zo bouwen we Brandevoort samen.

Familiebedrijf Hurks geeft al bijna 100 jaar vorm aan de ambities van haar opdrachtgevers. Ze ontwikkelen, bouwen en onderhouden ruimtes waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren. Hurks heeft alle disciplines in huis; van vastgoedontwikkelaar en bouwer tot en met toeleverancier en handelsonderneming. Door intensieve samenwerking en uitwisseling van specialistische kennis, kunde en ervaring kunnen zij de meest complexe opgaven realiseren.

Hurks behoort tot de top van de Nederlandse bouw- en vastgoedmarkt. Alle bedrijven – met in totaal zo’n 350 medewerkers – acteren zelfstandig op de markt en zijn actief op gebied van Ontwikkeling en Advies, Bouw en Techniek.

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor Hurks is bouwen het realiseren van dromen en ambities. Van opdrachtgevers, van werknemers en van de totale organisatie. Resultaatgericht. “We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo maken we het in ons gestelde vertrouwen waar. Ons werk heeft een grote impact op de wereld om ons heen, daarom gaan we verantwoord om met mensen, grondstoffen en energie.”

Al meer dan 85 jaar is de naam Adriaans in de bouwwereld verbonden met vakwerk. Eigentijdse projecten van formaat vragen, naast gedegen vakmanschap, om een creatieve visie en een grote mate van flexibiliteit. Om organisatievermogen en stipte levertijden. Zaken waar de Adriaans Bouwgroep duidelijk in scoort, door een geïntegreerde aanpak van ontwikkeling, coördinatie en uitvoering. Of het nu gaat om woningbouw- en utiliteitsprojecten of om kostenbewuste renovatie.

Gezien de grote know-how waarover zij beschikken, kan elk bouwproject vanuit de juiste optiek worden benaderd. Belangrijk voordeel daarbij is dat Adriaans vertrouwd is met een groot aantal disciplines.

“Wij verliezen nooit de opdrachtgever uit het oog. Wie een huis koopt kan rekenen op onze onverdeelde aandacht. Uw wensen worden door ons nauwkeurig bekeken en besproken. Wat kan, wat is mogelijk? Daar gaan we vanuit. Samen met u. Want, als u tevreden bent, zijn wij het ook. Fijn wonen in een huis dat helemaal is wat u ervan wilde maken. En daar werken wij heel graag aan mee!”